Jako lijep sat, moram još jednom da ga probam. Uživaj u njemu, ni Breitling se nije bas proslavio sa kopcom. Tag Heuer sto imam kopča jako dobro uradjena ali nema sitno podešavanje.
Jako lijep sat, moram još jednom da ga probam. Uživaj u njemu, ni Breitling se nije bas proslavio sa kopcom. Tag Heuer sto imam kopča jako dobro uradjena ali nema sitno podešavanje.
Ima nesto gore od lose kopce, a to je nedostatak mikro podesavanja. Secam se da mi je na Certini to toliko smetalo, nisam mogao podesiti, ili mi je bila labava ili pretegnuta. Na kraju sam kupio dodatnu kvalitetnu kopcu sa mikropodesavanjem i odmorio se. Poenta price je da sam cuvao original potpisanu kopcu u fioci, pa nisam imao onu kocnicu u glavi da nosim Frankenstajna na ruci. A tom Logunesu sa takvim izgledom i tom Etom unutra bi oprosto kopcu na isti nacim-kupio bi dodatnu j samo bi gledao da bude jako kvalitetna, a original bi drzao u kutiji sata.
Kopča na Hydroconquest-u ima i mikropodešavanje i ronilačku ekstenziju. Nosio sam ga u dosta ekstremnim uslovima- lov, planinarenje, biciklo, nemoguće je da se slučajno otvori, čak i ako zapne za granu. Nimalo rasklimana posle toliko god maltretiranja, samo nije elegantna kao kod drugih Longines modela, nekako više radnička.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Posle 10 godina ponovo moj sat kod mene
PULSAR PAR101X1Da li je prinova procenite sami
E to treba znati posle 10 god uzeti svoj sat ponovo Čestitam kolega
Sent from my G3221 using Tapatalk
U kolekciju je stigao i Casio a168WEGB
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Čestitam nice1
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Hvalaaa
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Bookmarks sajtovi