Napokon stigao PADI iz Japana. Kod mene je manje od sat vremena, ali neki prvi utisci su da je prelep i da mi bolje lezi od Samuraja. Talasi na ciferu su suptilni i pod sobnim osvetljenjem i pod nekim uglovima se jedva vide. Tek izbliza ili kad ih pogodi jace svetlo pod odredjenim uglom se vide sa svim detaljima. Dosta su drugacije uradjeni u poredjenju sa "save the ocean" ili "great white" modelima. Crveni detalji su mi kljucni u razbijanju plavetnila, mnogo je dinamicniji izgled sa njima. Lume je fenomenalan. Osim sto je dosta jak, zanimljivo je sto su pomesali zelenu i plavu boju. Bezel insert je sjajniji od nekih keramickih, bukvalno moze da se ogleda u njemu. Kuciste je mnogo "prefinjenije" uradjeno od Samuraja i ostalih Seiko divera. Ima elegantne ispolirane linije koje naglasavaju liniju kucista i dodaju neku elegantniju notu. Za razliku od njega, Samuraj izgleda kao tenk (sto je isto zanimljivo na svoj nacin). Kod PADI-ja je i Seiko "raketa" skroz zanimljiva sa crvenom kazaljkom
Negativne strane su za sada to sto je kais predugacak (vidi se i na slici) i sto je krunica malo teza za usrafljivanje i uopste za operisanje nego kod Samuraja. Njegova je veca i nekako narezana tako da se odlicno hvata.
Evo par fotki telefonom, pa cu za vikend uslikati malo bolje.
Bookmarks sajtovi