16011Likes
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 26
-
-
-
-
Re: Prinove u kolekciji
Čestitam!!!
Omega rules !!!
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 19
Alal vera. Koliko prinova. Nek smo živi i zdravi.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 6
Hvala drugari,
Nisam ljubitelj kvarcnih mehanizama, ali volim “ciganiju”
Već dugo merkam ovo šljašteće čudo, izletela ozbiljno dobra kombinacija i tako se nadje u mojoj šarenolikoj kolekciji. Interesantna anegodota, juče kad je stigao, skinem superocean i ubacim u g shock kutiju. Rano jutros stignem kući , ceneći da sam kutiju sa satom poneo iz auta. Zovem lepšu polovinu da vidim da li je kutija sa satom kod kuće. Negativan odgovor, pošto bejah motorom danas, pohitam ka autu, u autu ni traga ni glasa. Zove se ponovo lepša polovina, agonija kreće, pada mi milion scenarija na um. Dolazim kući, otvaram frižider, zagledam iza wc šolje, otvaram mikrotalasnu, izlazim na terasu, znojim se i ne verujem. Posle jedno dobrih 45 min agonije, ponovo odlazim u kuhinju okrećem se više desetina puta, napokon ugledam crnu kutiju sa crvenim slovima na alaratu za kafu. Suma sumarum, gospodja Ljilja, naš pridruženi član porodice (kućepaziteljka) je pomislila da je kutija od sata, kutija od kapsula za espresso. Na kraju je kutija sa Breitling-om nadjena na espresso aparatu. Eto, smorih, ali još uvek sam pod utiskom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Dobro je da nije probala da skuva tu kafu?!?!?!
Omega rules !!!
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 11
-
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke