Kolega Chuck cestitam na prinovi!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Kolega Chuck cestitam na prinovi!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Hvala
Prinova u kolekciji ili prinova za kolekciju...
Elem poklon od porodice, pa da se pohvalim ...
Putna torbica za dva ručna sata, i kutija za 20 satova.
Sad treba sesti, i razmisliti koji sat ide u koju kutiju, kojem satu nedostaje remen, kome fali servis, i na kraju šta fali meni kad me ovo raduje...
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
Šta ti fali? Pa sudeći po kutiji još satova
Osim toga, sve je u redu
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Jučerašnji ulov i najnovija prinova. Oriosa Cal 12
Čestitam!!!
Omega rules !!!
Moćno. Čestitke, u zdravlju ga nosio.
Ovo ce biti deo malo vece price - ali ukratko, uzeo sam sklopljen satic sa Lucius Atelier sajta sa namerom da ga koristim kao platformu za eksperimentisanje. Uz njega sam uzeo jos jedan seiko NH36, jos jedan brojcanik i set kazaljki. To cu iskoristiti da isprobam hobi i vidim da li je to za mene ili ne Cekam jos neke delove i alatkice pa krecem u komadanje.
Kuciste je explorer 36mm i prilicno je dobro uradjeno, finish je besprekoran. Kazaljke su odlicne ove aqua tera, golim okom ne vidim nikakve nesavrsenosti...dok mi sekundara nije nesto posebno pa cu njoj naci neku zamenu, verovatno zelenu (mozda milgauss). Safir je tu ali bez AR, sto mi smeta jer je citljivost bas losa, pa sam porucio i to da zamenim. Lume je odlican plavi i na brojcaniku i na kazaljkama, sve cifre i glavni indexi svetle i to prilicno dobro. Drugi brojcanik koji putuje je beli u skroz drugom fazoni i ceo prefarban luminacijom, sto bi trebalo da bude zanimljivo.
Bookmarks sajtovi