Čestitke svima na lepim prinovama.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Čestitke svima na lepim prinovama.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Hvala!!!
Omega rules !!!
Cestitam na prinovama drustvo
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Don četitke na doktoru, neobičan model!
Hvala kolege
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Eh, tek sad vidim pitanje.
Pa ni meni nije baš jasno. Ovaj levi druker kada se stisne onda mi se na kratko vrati sekundara za nekih 15 sec. Verovatno ima negde na netu objašnjenje, ali me mrzi da tragam za tim, jer ionako nisam doktor, pa neću ni koristiti tu finkciju. U svakom slučaju, veoma zanimljiv model.
Omega rules !!!
Prva od tri prinove stigla. S obzirom sam tokom pandemije skoro 90% vremena nosio moju staru kockicu (G-shock) , rešio sam da malo unapredim taj segment i uzmem solarnu kockicu sa Bluetooth konekcijom i to čeličnu verziju. Malo sam se nećkao zbog cene (cca 500 usd preko), a onda slučajno naletoh na ovaj video: https://youtu.be/h2osVgmlNzI i sve bi rešeno u sekundi.
Uglavnom, za 195 usd + 5h rsd (carina, porez) I za samo 10 dana, iz Honk Konga upravo sigao gw-b5600bc - razliku u ceni između čelika i "smole" ću iskoristiti za drugo zadovoljstvo (sat naravno)
Narukvica fantastična (lako se skraćuje, jako udobna), pomoću bluetootha formirao sat za minut, čitljiviji negativ nego na prethodnoj kockici, dugmići i pritisak na njih takođe bolji, mnoštvo novih funkcija (npr. nađi mobilni pomoću sata itd itd). Najvažnije je da žena nije ni primetila zamenu. Za cca 24-25h rsd ne može bolje ...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Poslednja ispravka: Nešoni (10.3.2021. u 11:44)
Čestitam!!!
Omega rules !!!
Bookmarks sajtovi