Pozzz,drage kolege.Evo da se pohvalim sa svoje dve prinove.Prvi je darwil,navijac,17 rubina,iz70 ih.
Drugi ni ne znam koji je,ali je iz 40 ih,navija se jednom u skoro 3 dana.Pise 15 rubis,a na poklopcu Lunette,20 micron gold.Neverovatno je tacan.Kupio sam ga jer mi se mnogo svideo,a i nije bio skup.pozz svima.
Čestitam
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Čestitam svima, prelepi satovi. ZAGORICIKO, jesi li ovaj art deco kupio od jednog prodavca iz Kraljeva?
Hvala vam.
Jesam,neki iz Kraljeva je bio.Sat je perfektno ocuvan i debelo staklo,nije pleksi.pozz
Sad,nisam pogledao na paket kako se zove i preziva covek,bio sam previse uzbudjen sto mi je stigao i odmah otvorio i kesu bacio.Znam samo da se na KP zove "Prodaja(bez zamena)".
To je taj. Ne mogu da prežalim što nisam kupio Junghans u fazonu Universal Geneve Polerouter koji je prodavao. Ima kod njega da se nađe zanimljivih vintage stvari.
Ima on i sad lepih satova.I dobar je covek.Meni je spustio cenu na 2500 ,a bilo je 2800.Ja mislim da sam dobro investirao i da nije mnogo,ali bitno mi je da sam prezadovoljan satom.Ali ne znam koji je ovo proizvodjac,nazad pise Lunett i da ima 20 microna
gold.E,ako nije tajna,koliko je kostao taj Junghans?Ja cu svakako opet saradjivati sa njim,samo da se nadje nesto po mom ukusu.
Stigle moje Omege
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lepe omege
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi