Gle druže... Iskreno me zaboli đon za vrhunski inžinjerski domet Rolexa. Nit su izmislili bezel nit krunicu na šaraf nit bilo što drugo.
Sat sa ETA za normalne novce. To ja vidim. Iskreno nisam ni gledao čega je homage.
Gle druže... Iskreno me zaboli đon za vrhunski inžinjerski domet Rolexa. Nit su izmislili bezel nit krunicu na šaraf nit bilo što drugo.
Sat sa ETA za normalne novce. To ja vidim. Iskreno nisam ni gledao čega je homage.
Nije dobro kada se piše protiv Guntera, nije dobro kada se piše u njegovo dobro....
Ali to nije važno. Drago mi je, što je sve ok nakon dešavanja u temi:
Pazi replika - Oprez pri kupovini sata !!!
Već sam počeo da brinem, šta se dešava sa uvaženim kolegama, jer potpuna tišina, koja je nastala nakon mog posledenjeg posta nije nagoveštavala ništa dobro. Baš kada sam nekako pokušao, da pomoću stvarnih činjenica temu podignem sa nivoa spit festa na nešto viši stepen, uvaženo društvo mojih neistomišljenika se razbežalo, svaki na svoju stranu.
Ali kao što sam napisao, vidim da su se ponovo okupili na ovom mestu i baš mi je drago, što su ok.
Poslednja ispravka: Haifisch23 (13.10.2021. u 14:23)
Suzdržati ću se. Iskreno ne da mi se. Jabuke i kruške. O spit festu koji se maknuo sa iskreno rečeno gluposti na osobni nivo neću uopće ništa reći. I to je tvoj doprinos, uz 4 stranice tehnikalija, popljuvati pola foruma.
Vrh. Dosta još trebaš raditi na komunikaciji druže Haifisch. Te floskule o tome ko je kolko uložio u razvoj okači mačku o rep. Nekako ne vjerujem dobrotvornoj udruzi sa offshore računima koji već 100 godina prodaju muda pod bubrege.
Zahvaljujem se na savetu. Poradiću na komunikaciji, obećavam.
Evo, već danas pišem FHH, da uz postojeće faze nastanka satova T0, T1, T2, T3 i T4, uvedu i fazu T5, Copy-Paste i da time konačno ustoliče i plagijatore. Time se poštovaoci originala neće osećati anemičnim g.....a, kriminalcima, narko dilerima, prostitukma, snobovima i neznalicama. Končano će se i poštovaoci Rolexa osećati jednakopravnim članovima foruma.
Istvremeno će se poklonicima plagijatorstva na forumima omogućuti, da se ne nađu uvređenima, jer neće moći biti proglašavani horološkim klovnovima, kada ustoličuju odnosno tronišu aktere, koji to rade.
Evo, uvek se nađe rešenje.
Poslednja ispravka: Haifisch23 (13.10.2021. u 16:46)
Kako život nekad ume da bude naporan.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Odustajem.
Have fun.
Interesantan . Čestitam
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Čestitam!!!
Omega rules !!!
Bookmarks sajtovi