Sent from my iPhone using Tapatalk
Čestitam!!!
Omega rules !!!
Danas prinova. Oris big crown.
image hosting site
Omega rules !!!
Već izvesno vreme tražim službeni Штурманские 3133 prve generacije u adekvatnom stanju i na kraju je pravi konačno i stigao iz Minska.
Čestitam!!!
Omega rules !!!
Odlican
auh ... cestitam ... odgovara tvom imenu na forumu, i bas mi se svidja
Uhhhh pazi sad. Originalan Okean, maltene nov, rana verzija sa narandžastom sekundarom hronografa, minutnog cajgera, belim luminoforom i pravilnim mehanizmom sa "pticom" na mostu, je prodat pre mesečak dana da ja znam za nekih 1400eur. Ljudi ovde traže i do 2000eur za tako nešto i ti satovi nalaze vlasnike jer ih ima sve manje, a masovno se budže i od tri pravi jedan. U moru "kotleta" pravi je teško naći.
Šta je sa ovim svetom danas zaista ne znam i dokle će sve ići sa cenama je kao i uvek vrlo diskutabilno. Okean se u principu u originalnom i vrlo dobrom stanju trenutno nalazi za 500-600eur.
Ovakav Šturman 3133 sa druge strane košta oko 350eur, osim ako se na preporuku ne pogodiš sa kolegom kolekcionarom što sam recimo ja imao sreće pa me je izašlo manje. Isti sat je pre recimo pet godina koštao oko 200eur.
Šturman 31659 je oko 400-450eur, ali ovo je sve trenutno i možda se stabilizuje u budućnosti.
Bookmarks sajtovi