Hvala na detaljnom odgovoru, dakle treba se naoružati strpljenjem, i planirati u budućnosti, kad se stvari normalizuju, jednu posetu Petersburgu, business and pleasure što bi se reklo
Hvala na detaljnom odgovoru, dakle treba se naoružati strpljenjem, i planirati u budućnosti, kad se stvari normalizuju, jednu posetu Petersburgu, business and pleasure što bi se reklo
Cestitam druze Stari...
iznenadna prinova, pa jos vecernja ... Seiko SPB067j1 ... hvala sdbiba za inicijalno upoznavanje sa ovim modelom ...
Čestitam!!!
Omega rules !!!
Pozdrav svima. Evo i kod mene stigla prinova pre neki dan, nisam mogao da mu odolim kada sam ga uzeo u ruke. Mnogo je lepsi uzivo nego na slikama. Deluje luksuzno i premium. Cifer je fantastican, iz nekog ugla deluje kao da je potpuno crn, iz drugog teget, iz treceg pak deluje plav kao okean. Vrlo ga je udobno nositi i promer od 38mm mi je idealan. Mislim da je Certina ovoga puta imala sluha za potrosace i napravila pravu stvar sa ovom novom serijom. Sat zuri 3 sekunde dnevno.
Kazite mi molim vas kakva je generalno ova ETA u satu i koja je njena tacna oznaka?? Na netu dobijam razlicite informacije... Hoce ovaj zanimljivi satic da potraje uz normalnu upotrebu?? Napomenuo bih da sam na moru mesec dana godisnje i da cu roniti sa ovim plavusanom... Hvala svima i pozdravljam vas...
Poslednja ispravka: Adzem (17.11.2021. u 4:17)
Cestitam kolege
Čestitke svima
@Adzem - trajaće, ne brini
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi