16041Likes
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 26
-
Re: Prinove u kolekciji
Čestitam!!!
Omega rules !!!
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 26
-
Milose,neka je sa srecom....
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 26
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 5
Milos G. kaže:
Koliko uzeše za carinu?
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 26
Libero kaže:
Koliko uzeše za carinu?
2.723,00 dinara.
-
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Na: kupili ste sat i čekate da vam stigne sam najavio ovaj sat. Imam par pitanja pa vas molim za pomoć. Prvo da kažem da je: J verzija a ne: K. Dakle, stigao je danas Seiko SKX013J. Očekivao sam SKX007K. Po dimenzijama sata 38mm a ne 42mm se vidi koji je. Imam nedoumicu. Po kazaljkama za sekunde i minute, a na YouTube, one su za 007 verziju. Drugačije su za 013 verziju. Ali takođe taj snimak je za K verzije oba modela. Ne mogu da nađem snimak J modela. Na moju sreću 013 je skuplji model a J verzija koju sam dobio je još skuplja. Kolekcionari skupljaju samo J verzije. Molim vas da mi objasnite ovo oko izgleda kazaljki.
Sent from my moto g(60) using Tapatalk
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Sada sam gledao Google slike. Moj sat je definitivno 013. Međutim na svim slikama kazaljke nisu njegove. Kazaljke izgledaju baš kao na 007. Ali mi se čini nemoguće jer su 013 i 007 satovi različituh dimenzija. Da me ne shvatite pogrešno, moje pitanje uopšte nije vezano za J ili K verziju, ta tema je obrađena. Pitanje je isključivo za oblik kazaljki. Molim da mi neko stručno i detaljno odgovori.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi