Da li sam dobro prošao sa cenom? Molim da neko istraži pošto je ovaj nov a pošto polovan. Hvala
Da li sam dobro prošao sa cenom? Molim da neko istraži pošto je ovaj nov a pošto polovan. Hvala
Možda grešim, izvini ako je tako, ali poklopac mi ne deluje ok.
https://youtu.be/FPHVrTwx2GA
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Limited edition Vostok Europe N1 Rocket with only 3000 made. Moj je 120/3000. Znači 120ti primerak od ukupno 3000 proizvedenih.
https://www.pinterest.com/pin/163396292705804437/
Poslednja ispravka: drjugovic (9.3.2022. u 22:48)
E moguće, meni na tvojoj slici delovao da nema ništa napisano
Dezinfikuj ga dobro, zameni narukvicu i uživaj
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Još nešto. Verzija sata na videu nema hacking, nema hand wind i ima samo 21 rubin. Moj ima navedeno i 24 rubina. Dalje, ima tri varijante sata svaka je u ograničenoj seriji od 3.000 primeraka. Moj primerak je 120/3000 što znači 120ti u seriji.
Sent from my moto g(60) using Tapatalk
njima je svaka serija 'ogranicena' na neki nacin. Vec je bilo komenatara na forumu na temu tog 'proizvodjaca' i horolosku vrednost koju nosi, ali ako vam se svidja sat, sve drugo je manje bitno. Imam druga koji ima vec dva VE modela, tj prvi su mu ukrali pa je kupio drugi, slican vasem. Svakako je bolja kupovina od skorasnjeg Seiko modela, kome se ne zna glava i rep. Moj prijateljski savet bi bio da se kanite nabavki satova od neproverenih tipova, slucajnih prolaznika itd.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Hvala na savetu. Pozdrav za sve članove koji su se potrudili da mi odgovore odnosno komentarišu moje objave, jer samo tako mogu da naučim o satovima. Svi imate iskustva i znanja koje ja nemam. Trebale su vam godine za to a meni i drugim početnicima ovde sve to dajete besplatno.
Sent from my moto g(60) using Tapatalk
Ovako
Moj primerak ima NH25 i 21 rubin,dok primerci koji su kasnije izasli,imaju NH35 koji ima 24 rubina,hakovanje,rucno navijanje i prikazuje vreme i datum.Narukvica mi deluje ok,ali istroseno,jedino bolja slika zadnjeg poklopca moze da otkloni enigmu.
Inace,klip je moj,hvala kolegama za share.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Bookmarks sajtovi