Inače, postoji i alat kojim se bezel skida, sigurniji od nožića
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Inače, postoji i alat kojim se bezel skida, sigurniji od nožića
Sad sam slikao fotoaparatom. Nisam postavio sliku gde je gumeni kaiš potpisan jer je crno na crno pa se ne može razaznati. Ali vidi se brojčanik jako lepo.
Sent from my moto g(60) using Tapatalk
Čestitam!!!
Omega rules !!!
Hvala done.
Čestitam
Hvala ti puno.
Cao drugari,moze mala pomoc?
Ne mogu nikako da okacim sliku,promenio mi se ceo sajt na neki Bulletin,od tada nemam cak ni nikakvu opciju za postavljanje slika,bukvalno nema nista.Dok mi je bio onaj zuti sajt samo sam isao na ikonicu slike i kacio,sada nemam nikakve opcije.Moze pomoc? Hvala
https://postimg.cc/QHW1QjGX
Evo,jedino ovako sam uspeo,ali samo link koji vodi do slike.
Inace,sat sam pazario za 300 din,odneo kod sajdzije pre 1 god. i zaboravio na njega,sve do danas,kada sam se setio i otisao da vidim ima li mu traga.Cekao me je apsolutno ispravan i sredjen kao iz radnje da je izasao,verovatno i malo poliran nekim polir krpama.Za svega 500 din je majstor odradio sjajan posao.Tako da me je sve ukupno kostalo 800 din.Masina unutra je prelepa i bas lepo kucka.Sve u svemu,prezadovoljan sam kako sad izgleda i radi.Ja mislim da ova Nivada f77 ovako sredjena i u ovakvom stanju vredi sigurno vise od 800 din,koliko je mene sve ukupno izaslo.
content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/1648563345209947448519.jpg
Poslednja ispravka: ZAGORICIKO (29.3.2022. u 16:14)
Bookmarks sajtovi