Slažem se. Tako i piše: najbolji trenutno eco-drive. Što se tiče automatika imam Seiko SKX013J. Mada znam da ima mnogo mnogo boljih automatika. U jednom trenutku sam imao 12 satova u kutiji. Sad samo tri, osim ova dva još Casio G-Shock Tough Solar Steel. Neke sam prodao, neke poklonio a neke zamenio. Nego napisao bih nešto. Imam dobra iskustva sa kupovinom, prodajom i zamenom preko kp oglasa. Osim jedan slučaj. Ne znam da li da kažem ime čoveka, ipak neću. Pošto smo dva sata kupili jedan od drugog, poslao sam mu dva sata da ih pogleda pa jedan da kupi a drugi da vrati. Od satova i para ništa. Nije velika šteta samo 140€. Zatim me blokirao na kp i na svim mobilnim telefonima sa kojih sam ga zvao. Znam njegova dva broja, dođu mi drugari pa ga sa njihovog broja zovem. Čovek se naravno javi jer i dalje prodaje satove. Ali čim čuje moj glas prekida vezu i ponovo blokira svaki broj. Prestao sam da ga zovem. Dok smo bili dobri, dopisivali se i čuli više puta. Kleo se da je pošten čovek navodi da je operisao tumor na glavi. Zatim navodi da je jako pobožan pa sam mu zato verovao. Što se tiče njegovog zdravlja ne želim ništa loše da mu se dogodi. Pare sam prežalio. Nego da pitam admine da li da postavim njegovo ime, brojeve telefona i adresu? Ne bih to postavljao bez njihovog odobrenja jer je stvar ipak ozbiljna.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Bookmarks sajtovi