Odlican, samo jesi siguran da je bas iz 1900te? Moj je iz 1920te, a pise mu isto to grand prix 1920. Makar sam ga tako identifikovao po serijskom broju
(ispravka), htedoh da napisem da i na mom stoji grand prix 1900
po ovoj tabeli je i tvoj iz 1920ih
Hvala ti na identifikaciji godišta. Sad bar znam da ima 103 god. Nisam tačno znao.
Omega rules !!!
Kakva ljepota
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Коначно ми је лик послао два сата у оригиналном стању, без накнадних "буџења", у фабричком стању. Морао сам да узмем шта ми нуди. Дакле, један сат класичан Seiko 5 аутоматик 7s26 мада не знам колико је стар и други Seiko chronograf wr 100m са ротирајућим безелом. За први сат не пише колика је wr. Да напоменем да сам му дао Casio tough solar Steel g shock у одличном стању јер ја чувам технику и 120€. Толико пуно сам му дао надајући се добити одличан SKX171 а знамо шта сам добио. Костић је морао да стави ново стакло јер није било оригинално и не гарантује никакав додир са водом. Сервис сам платио 4.500 динара. Не знам шта се десило са тим човеком. Раније ми је слао добре сатове по пристојним ценама или у замени са доплатом где мој сат цени мање а његов више. Али понављам слао ми је добре сатове. Више нећу да њим трговати. Ево слика од данас:
Послато са 2201117PG помоћу Тапатока
Poslednja ispravka: drjugovic (12.1.2023. u 10:23)
Prinova jos od subote nego nikako da uhvatim malo vremena da lepo poslikam
Bez luma
Sa lumom
Prosto sam odusevljen satom!
P.S. Jos jednom hvala veliko hvala kolegi @vatovec koji je pomogao oko kupovine i transporta sata!
Нисам написао да је Seiko chronograf који ми је послао кварцни сат.
Послато са 2201117PG помоћу Тапатока
Čestitke Zorg! Lep i kvalitetan.
Bookmarks sajtovi