16051Likes
-
Re: Prinove u kolekciji
Zvuci kao da trazis novog coveka od koga ces kupovati krseve na kilo. Pouzdani prodavci su Bomar, Beric, Vitanov, BPM...ali moras da znas sta hoces. Zasto kupujes satove uopste? Zasto bas taj konkretan sat?
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
хвала свима на добрим саветима. поздрав свим добрим људима овде.
послато са 2201117pg помоћу тапатока
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Ima na Kupujem Prodajem nekoliko prodavaca koji se veoma ozbiljno bave tim poslom.
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 17
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Звучи као да сам вам досадио овде...и да немате више живаца са мном...
BucaJr. kaže:
Neka ga...
-
Nisi ti druze dosadio, nego moras biti strpljiviji u kupovini. Koliko sam samo satova poljubio i ostavio. Cim ga vidim i ako me greje ljubav i nakon tri dana onda krecem u pregovore, ako se oladim onda je to to. A od koliko sam samo kupovina odustao kad sam stavio sat na ruku, ne daj Boze. Nije svaki sat dobra kupovina, koliko god da je jeftin. Nadji neki svajcarac sa punokrvnim ETA2824 mehanizmom. Da bude dobar sat i dobra cena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Nije ni prvi ni poslednji koji je pogresio.Znam decka koji je kao sumanut poceo da kupuje satove tipa Armani, Boss, Dizel, puk'o je sigurno 3000e, nikoga nije pitao za savet i tek kad je hteo da ih proda shvatio je sta je uradio i da ne vrede ni deseti deo onoga koliko je dao.Skolu je skupo platio.
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
-
Nema veze što je jeftin, odličan je. Čestitam
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
-
Super, u zdravlju ga nosio. I sad polako sa kupovinama, uzivaj u tome sto imas, izucavaj malo, taktiziraj
Inace, izasao mi je oglas za tvoj nesudjeni SKX171 od onog tvog preprodavca...lik ga reklamira na fb i kiti se tvojim racunom za servis, njime opravdavajuci cenu....okej ako ste se tako dogovorili, ali malo mi deluje bez veze.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi