Čestitam Sinke
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Čestitam Sinke
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Lep je . Nisam uspeo da rastumačim pisana slova, koja je marka?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Hvala ti. Ma Kinez, Escapement time.
Tri puta sam kupio ovaj plavi i tri puta ga prodao kad ga malo izgustiram,ali rekao sam sebi da ću ga kupiti po četvrti put i da ga nikad više neću prodati. Ušao maločas u Bomar,kao VIP kupac dobio popust od 20% i uzeo ga .
Imao sam i crveni i crni,ali ovaj plavi mi je nekako najlepši. Sad ću malo da se igram sa narukvicama.
Omega rules !!!
Cestitke ... sto se kaze ja ne videh veceg ljubitelja satova od tebe .. sta sve kod tebe od satova nece da se desi, dodje, prodje, vrati se ...
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Satitis me zahvatio najstrašnije. Glava każe jedno,a srce drugo. Ovo je inače prvi quartz ( solar ) da mi se svideo. Pre njega sam organski mrzeo quartz satove,jer su za mene postojali samo mehanički satovi,a ostali su bili igračke. Međutim,kad sam ga uzeo u nekoj kombinaciji i nosio neko vreme,prosto sam bio oduševljen kvalitetom izrade ,pa kad sam ga prodao odmah mi postade żao,rekoh daj da imam bar jedan takav sat peri-deri za svaki dan i odem u Bomar i kupim nov. Tako su krenule putešestvije sa ovim satom. Čvrsto sam odlučio da ga više neću prodati. Nadam se da neću pokleknuti u toj odluci.
Omega rules !!!
Cestitam done
Bookmarks sajtovi