Nije Hadži ali veoma liči, ova verzija ide sa originalnom čeličnom narukvicom.
Postoji šest varijacija ovog modela, dve verzije se isporučuju sa kožnim kaišem a ostale na čeliku.
Nije Hadži ali veoma liči, ova verzija ide sa originalnom čeličnom narukvicom.
Postoji šest varijacija ovog modela, dve verzije se isporučuju sa kožnim kaišem a ostale na čeliku.
Kopča nije od Monstera ali ostatak....
Srdjanr, čestitke. Lep Seiko i rekao bih baš dobra narukvica. Sigurno bolja nego narukvice od savijenog lima koje se mogu naći na nekim jeftinijim Seiko satovima.
Hvala na čestitkama Sky.
Objektivno gledano, nivo završne obrade i kvalitet je na visokom nivou kada se uzme u obzir njegov cenovni rang.
Seiko ne prestaje da me oduševljava po tom pitanju.
Mali broj brendova na tržištu se može pohvaliti toliko velikim izborom modela po ekstra pristupačnim cenama a da daju tako puno.
Nadam se da će i nadalje sprovoditi istu poslovnu politiku, a na radost nas ljubitelja Horologije.
Prelep sat, je li uzet od kolege? Menei se ne sviđa odnos kazaljki i pozadine, mnogo belog na belog, jači kontrast je tu treblo napraviti. Dobar sat svakako.
Hvala Petre.
To je generalno i moja najveća zamerka, kontrast je tu trebao da bude bolji.
Verovatno je to smišljeno namerno, pošto i ovako ne skidam pogled sa njega, pa to mi još dodatno zadržava pogled.
Šalu na stranu, toliko mi se sviđa da mu to ne uzimam uopšte kao neku veliku manu.
DOXA
anti magnetic
cal. SA 147
upload photos
Poslednja ispravka: vladas (31.10.2016. u 14:06)
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Kolega Urose,mnogo lep Vostok,odmah sam se setio mog omiljenog zelenka-Hulka.
Bookmarks sajtovi