Još jedan roman za preporuku. U pitanju je roman Jedan hitac, pisca Li Čajlda, već pominjanog u ovoj temi. Ko voli dinamične trilere pune obrta treba da pročita Jedan hitac.
Još jedan roman za preporuku. U pitanju je roman Jedan hitac, pisca Li Čajlda, već pominjanog u ovoj temi. Ko voli dinamične trilere pune obrta treba da pročita Jedan hitac.
....evo jedna interesantna na temu knjiga.....uz jedan "stari" i jedan "novi" sat
Mario
'Ajde ,ako te ne mrzi,slikaj samo taj stari sat i objasni nam kako funkcioniše.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
ha,ha...ma ne mrzi me....sugestija na sunceve merace vremena....a sve u kompletu lepo izgleda....i ne fula temu, zar ne?
Sjajan roman sjajnog pisca. Operacija Šakal, Frederik Forsajt. Pored toga što su Forsajtovi romani odlični trileri ono što ih još karakteriše to je da u njima vrlo često ima interesantnih istorijskih činjenica. Ni ovaj roman nije izuzetak pa je tako u njemu opisan poprilično jednostavan proces dobijanja lažnog britanskog pasoša ( pročitati zadnju koricu ). Kasnije je taj bezbednosni propust ispravljen. Naravno nije to jedini interesantan podatak u knjizi. Preporuke.
Miloš Crnjanski, ne mogu da se otmem utisku da je ovaj čovek, jedan od najvećih literarnih genija XX veka u austrijskoj vojsci po činu bio topovsko meso i ne više od toga
autor govori o užasima rata i svemu što se dešavalo u Galiciji pre tačno 100godina
malo pristrasni ali mislim da su to najkompletnije automobilisticke novine u srbiji, crnoj gori i bosni, i to po veoma povoljnoj ceni
edit: citao sam i francuske i malo razumeo italijanske i mogu reci da su francuske jos pristrasnije, nije to sada neka boljka autobilda iako ga svi zbog toga kritikuju
Poslednja ispravka: Милан Милановић (25.4.2014. u 21:36)
Ljosa - Diskretni heroj
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi