Netacan datum i pogresno vreme neka budu u drugom planu
Netacan datum i pogresno vreme neka budu u drugom planu
Odstupanje i nije strašno za sto godina, a to bi potvrdio i COSC
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Vreme nije bitno, samo neka je sat ( i to kakav sat ).
Pozivam i druge da doprinesu temi. Svi mi čitamo, više ili manje. Ova tema ima za cilj da se kroz fotografije preporuči neka dobra knjiga. Dakle mala oaza u vremenu opšteg šunda... oaza kulture.
Knjiga koju trenutno čitam nosi naslov "Put boje krvi", autor-Mojra Jang. Sažetak knjige je na korici. Knjigu nisam još pročitao ( nisam ni mislio danas da postavljam fotke ali kad već pišem ...) ali na osnovu pročitanog rekao bih da je vrlo interesantna knjiga, vredna pažnje.
Nekoliko fotki. Vreme na Monsteru je merodavno, veteran ( Seiko 7006 ) je tu samo da mu pravi društvo, da na fotkama budu pradeda i praunuk.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Odlicna knjiga!
Imam staro, prvo izdanje... A vidim i nove su korice varijacija na temu.
Moracu da ga uslikam s kakvim starijim satom.
Poslednja ispravka: arch_m (4.10.2014. u 22:18)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Iako imam veću količinu knjiga, zadnjih nekoliko godina čitam samo jednu knjigu, i slobodan sam tvrditi da su sve knjige svjeta u njoj. Kojaje napisat ću vam u ponoć, a onome tko pogodi poklonit ću nekoliko satova kada dođem u Beograd.
Bookmarks sajtovi