Hm,Nele...."kolka su ti usta,moš dvije pjesme od jednom pjevat" ! Mogo je bolje pisat al et...... od koga je i dosta je.
Bio jedno vrijeme u Doboju, a opiso ga:"niđe manjeg grada,a više budala!"
Hm,Nele...."kolka su ti usta,moš dvije pjesme od jednom pjevat" ! Mogo je bolje pisat al et...... od koga je i dosta je.
Bio jedno vrijeme u Doboju, a opiso ga:"niđe manjeg grada,a više budala!"
Sačekaću do sutra
Garant Biblija
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ne, na Drini ćuprija, knjiga je fenomenalna, i spreman sam tvrditi da je knjiga, ustvari Andrić svjetski number one
Obzirom da u emisiji Top Gear možemo videti razne satove evo šta je na temu satova napisao Džeremi Klarkson u svojoj knjizi Svet po Klarskonu 2 (onako kako vodi emisiju tako i piše tako da imajte to u vidu dok budete čitali). Možda vam ovaj tekst bude razlog više da pročitate knjigu.
Nadam se da me Džeremi Klarkson ili njegov izdavač neće tužiti zbog ovih fotki... ( ovo pre dođe kao reklama).
Poslednja ispravka: skydrummer (11.10.2014. u 19:29)
ha ha tipicno Klarksonski.....zato ga i volim pogledati u TG-u.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Aaa...Izašao je i Svet po Klarksonu 2 ?
Moraću nabaviti (prvi sam pročitao)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Daleko od toga da mi je Dzeremi Klarkson omiljeni lik ali sve sto je napisao je istina. Mozda se nama to ne svidja ali istina boli .
Majstorski receno ali ovo ne vazi za nas.Mozete zaviriti u njegovu garazu i vidjeti sta on ima u kolekciji.Pa ne pise da je birao hranu za bika od koga ce se praviti presvlake za njegov bentli,ne pise kako ferrari ili ostali super automobili su isto pravljeni za te iste kosmonaute ili pilote i preplacene tv voditelje.Naravno on sve sto kaze i sto napise je pet puta izvagano,ne zalijece se on bas tako lako.Sa druge strane ovo je trik proguglaje i vidjecete njegovu kolekciju satova koja je vise nego respektabilna.On upravo i pise i izjavljujue takve stvari da bi bio komentarisan i u centru paznje.A onda majstorluk ne mozete biti u pravu jer se nemate gdje njemu protivrijeciti to bi bila bitka unaprijed izgubljena.Tipicna engleska posla ili mozda grijesim,ipak ovo je moje razmisljanje kad ja jedem cevape koji kostaju 3€ treba da vodim racuna da me ne ismije On kome za krabe u Londonu naplate stotinjak funti,i uz to casicu martinija za 50 funti.Dzeremi zabavan si ali nismo svi oko tebe budale kako nas cesto predstavljas.Ovo od vremena Hitlera nisam vidio.Pozz za ekipu na forumu iz Sarajeva
Bookmarks sajtovi