Bas tako bruder,bas tako zavrsio danas Krik Helidona i poceo Strategija Benkrofta......
Bas tako bruder,bas tako zavrsio danas Krik Helidona i poceo Strategija Benkrofta......
Zagore, tvoja Doxa na mesh narukvici me svaki put sve više oduševljava!
Tri zadnje knjige koje sam pročitao.
Prva je Zavet heroja pisca Slaviše Pavlovića. Odličan roman. Nije lako napisati sažetak knjige a ne otkriti bitne detalje pritom istovremeno zainteresovati čitaoca. Sažetak ove knjige je loš jer, po mom mišljenju otkriva vrlo bitne detalje tako da čitate pola knjige naslućujući šta će se desiti. Bolje ne čitajte sažetak. Za roman svaka čast. Uzgred, mislim da godinama nisam čitao knjigu iz biblioteke novijeg izdanja (od 2000-te) štampanu na ćirilici. Sramota za izdavače i one koji dozvoljavaju takvu situaciju.
Dva romana od Klajv Kaslera,Sudnji dan i Velika poplava. Kasler standardno odličan.
Poslednja ispravka: skydrummer (25.8.2015. u 21:40)
Evo i moje cetiri zadnje procitane...
Iako se radi o potpuno razlicitim svjetovima, knjizevnim kategorijama i stilovima, tesko mi se odluciti i reci - u kojoj sam to knjizi ovaj put vise uzivao!
Toplo preporucujem!
Он сказал: "Поехали!"
Cek malo, cek.....za forum se nije imalo vremena a 4 knjige se procitalo...
Edit....ma i ja volim citati ali nisam ovo hteo propustiti da arch-m ne prozovem
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Eeee, Mario, moja greska! Zaboravih dodati da se, pored svih knjiga koje mi dopadnu saka, uvijek cita i jedna nikada dovrsena, nikada zatvorena - nas forum!
Samo jos, eto, da se ima vremena i za pisanje.
Он сказал: "Поехали!"
Bookmarks sajtovi