1756Likes
-
Re: Satovi i knjige
-
-
-
piksi kaže:
Jesi je procitao?
Ja sam pocinjao nekoliko puta (kupio sam jedno od izdanja pre 6-7 godina) i svaki put odustajao. Imam osecaj kao da citam neki statisticki izvestaj.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
-
Pročitao sam je za vreme srednjoškolskog raspusta (tada sam imao dovoljno vremena za čitanje ovakve knjige), sada je povremeno konsultujem, kad me zainteresuje neki poseban događaj ili ličnost iz naše prošlosti.
-
Препорука за роман епске фантастике "Духови рата" аутора Душка Благојевића.
-
Par reči o knjizi koju sam skoro nabavio i pročitao.
"Velike obmane drugog svetskog rata-Dvostruki špijuni"-knjiga broj 2. Zanimljiva knjiga autora Antony Cave Brown-a. Postoje još tri knjige koje čine celinu (dakle ukupno četiri). U prvoj poruci ove teme napisao sam par rečenica o ovim knjigama. Svako koga interesuje istorija, špijunaža, kontrašpijunaža i sl. trebao bi pročitati "Velike obmane drugog svetskog rata" jer obiluju informacijama o dešavanjima koja su prethodila otvaranju zapadnog fronta tj. iskrcavanju na Normandiji. S druge strane praktično nema ni reči o istočnom frontu i dešavanjima na istoku pa bi čovek mogao pomisliti da se na istoku ništa bitno nije dešavalo što je mana ovih knjiga. Svejedno kvalitetno štivo za čitanje i rekao bih dobar izvor informacija ukoliko pišete recimo neki naučni rad na temu koju obrađuju ove knjige.
Poslednja ispravka: skydrummer (25.5.2018. u 18:00)
-
Stiglo nesto od Kristiana Haagena. Odlicne fotke i zanimljive kratke pricice.
-
-
Zagore odlični romani.
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-