^ WoW! Upečatljivo i za mene malo zastrašujuće!
: UPUTSTVO ZA REGISTRACIJU NA PORTAL SVET SATOVA : : USLOVI KORIŠĆENJA : : PRAVILNIK FORUMA : : POSTAVLjANjE SLIKA NA FORUMU : : PRAVILNIK BERZE POLOVNIH SATOVA : : UNOS OGLASA U BERZU POLOVNIH SATOVA :
Seiko druzina ( UFO, Blue Marine, Bell Matic, Pepsi ) i Heuer Carrera
Evo jedne kišne
Družina za svaki respekt!Pozdrav!
Dzoni kaže: Mjesec kompaktom olympus.... Svaka čast svima na fotografijama, ali moram da izdvojim Mesec, stvarno je za poštovanje
Hvala Vladane! Zasto i ti ne postavis koju fotografiju, sada si nabavio dSLR, stavi koju fotku! "Prekovremeni rad" "Dzamija" "Trzni centar Robot" "Kao u Engleskoj" Sve su iz ruke slikane, tako da na nekim ima i šuma na fotografijama, bio je vec sumrak!
Poslednja ispravka: Dzoni (16.5.2012. u 1:07)
Ovih kisnih dana invazije puzeva, ja ih malo fotkao Kroz fotke cu da pokusam da vam ispricam pricu o dva puza Budjenje: Upoznavanje: Potera: Cekaj me: Sad nema beganja: Borba titana: Prestigao sam te: Kuntanje: I posle kazu puzevima dosadno
šetajući gradom, malo kompaktom olympus, malo dSLR-om-18.05.2012...... Porše: Tri gospodina; Plavuša: .... šetajući ljubimca... Sarajevska katedrala... Plesač; Zgrada(riblje oko upotrebljeno na olympusu)
Moje dvorište, ćerka i njena kuca... Mala "Praktica" 12 m.p., laički i amaterski ...
u Sarajevu, kompaktom olympus.....
View Tag Cloud
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi