Evo nekoliko fotki sa odmora, za pocetak dva verna pratioca iPhone i Hamilton
Poslednja ispravka: tolarbo (10.9.2012. u 23:37)
Sa tri drugara otrcah brzinski do Prokletija ovoga vikenda. Spremali smo ekspediciju od jula i uvek nas je sprecavao mrski kapitalizam i nemogucnost uskladjivanja slobodnih dana. Na kraju, umesto cele nedelje u Dinarskim Alpima, ostadosmo dan i po Evo poneka fotkica (fotkano Nikon idiJotom od strane fotografskog idiJota (citaj: anbeasta)):
Polazak iz Eko katuna:
Pogled iz doline Grbaje na okolne vrhove:
Dolina GRbaje sa vikendicama, planinarskim domom i eko katunom:
Krece malcice ozbiljniji uspon:
Pogled sa Ocnjaka:
Dolina Ropojane (sa druge strane masiva):
Steta sto nisam imao stativ. Fantastican je bio izlazak punog meseca iza vrha Ocnjak.....
Too be continued....mozda
Poslednja ispravka: anbeast (30.9.2012. u 23:10)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
UHhh lepse cu spavati. Uzivaj dok mozes,ja se samo pentram sa usisavacem gore po coskovima...
next year at this time I'll be a millionaire
@anbeast - uh, fenomenalno, bas ti zavidim na tim putesestvijima...!
ja se, silom prilika, drzim ravnice, pa evo jedne fotke iz begecke jame, blizu novog sada... ako medju vama ima ribojeda, na pomenutom mestu je najbolja riba koju sam (ikada) jeo. cak ima i kecige koja je postala deficitarna u zemunskim kafanama i splavovima.
ima i labudova, ali njih nisam probao.
jole777 kaže:
Simo-svidjaju mi se fotke! Ovo moja Lara prepala se gromova danasnjih u Sarajevu....
Šta ovo ne radi kod mene Image Shack? Morao sam preko Tinypica da uploadujem!
Poslednja ispravka: Dzoni (2.10.2012. u 15:49)
Bookmarks sajtovi