Nickname
Jesi li ti to na putu oko sveta?
Nickname
Jesi li ti to na putu oko sveta?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Evo menede sam bio-nigde,šta sam radio-ništaali nadjoh neke vrlo zanimljive slike jednog ostrva koje se zove Sokotra,voleo bih da nakon što vidim lepote naše Srbije vidim i to,za sada samo slike i malo objašnjenje gde je ostrvo,vel pozz svima!
-Jedno od najstarijih naseljenih područja na svetu odvodi posetioce putnike u bajku iz Hiljadu i jedne noći. Blizak prirodi i netaknutim prirodnim lepotama, Jemen, centar ove stare civilizacije, čuva način života koji je jedva promenjen još od srednjeg veka. Ostrvo Sokotra (Socotra) je najveće ostrvo Zemlje Scheba, kraljevstva koje se spominje u Kuranu. Prostire se na oko 120 km u dužini, 40 km u širini, a naseljava ga 55.000 stanovnika sa svojim lokalnim jezikom i kulturom, koji takođe govore arapski jezik Jemena. Obalno područje je naseljeno ribarima koji su poreklom iz Afrike. Sokotra je član grupe od četiri okolna ostrva Abd al-Kuri, Samha i Darsah.
"Embrion"
Ha,ha... opaka macketina
Dobre su i ostale fotke, ali ja sam mackoljubac (volim i pse, da ne bude zabune) pa sam morao da prokomentarisem.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Cat power
Bookmarks sajtovi