Ja imam neki stakleni sto.
Mislio sam sad da se popnem ma njega i slikam,al' mi žena ne da
Ja imam neki stakleni sto.
Mislio sam sad da se popnem ma njega i slikam,al' mi žena ne da
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
A ovo sam slikao kad sam bio na Baliju... u pitanju je rezervat i park sumatranskih slonova, koji se drže u tom prostoru jer su ugrožena vrsta, tu se vrši i razmonžavanje i uzgoj slonova. Mogu da kažem da sam se oduševio njihovom inteligencijom i blagim odnosom prema ljudima, jer slon može da smrvi čoveka kad god poželi, čak i ovi manji azijski slonovi mogu da podignu teret težak do 300kg svojom surlom koja ima 55-60 000 mišića. Takođe, oduševljen sam i načinom na koji se ljudi brinu o njima tamo, slonovi se drže u veoma dobrim uslovima, ne tuku ih, ne maltretiraju, uče ih trikovima preko hrane, kad urade nešto dobro-sledi nagrada. Proveo sam ceo dan tamo, čak sam se i vozio na slonu.
Blah...veverica - pacov sa sarmantnim repom
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ha, ha...
Baš su bile slatke. A očigledno i jako pitome. Kada smo obilazili Schönbrunn preko 10 smo ih videli. Nevezano što ima mnogo ljudi u neposrednoj blizini one su hrabro prolazile i tražile hranu. Viđali smo i Srbe koji su ih "častili" Smokijem.
To su ''noblesse'' svapske veverice, ja ovdasnje, kalemegdanske nikako nisam uspevao da namamim da pridju blize od 8m (Mozda je to zbog brade?!)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ja sam jednoj veverici na Kališu ostavio parče sladoleda, udaljio se malo i ona prišla i zgrabila sladoled.
P.S. Ako budem ronio negde gde je shark feeding place, i ako u timu budemo imali i fotografa, ovde ću okačiti fotke i sa te seanse... malo zanimljive podvodne fotografije.
Poslednja ispravka: PedjaSD (22.11.2012. u 2:29)
Bookmarks sajtovi