Mazio je i pazio i zvao je Djole
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Dabldekeri se ne voze samo u Britaniji...
...već i u njihovim bivšim zemljama. Prvu sliku sam slikao u vetrovitom Velingtonu (glavni grad N.Zelanda) a drugu u Hobartu (glavni grad Tasmanije).
P.S. Imam još slika, dosta je i iz Evrope sa mediteranske turneje ali nema potrebe da kačim, većina nas je pretpostavljam bila u Barseloni, Rimu, Napulju, Veneciji, Atini, Barseloni itd. itd. tako da i nisu nešto interesantne.
Da li zaista misliš ono što pišeš?
Griješiš dječače,strašno grešiš.
Uz najbolju volju mogao bih da prihvatim da je većina bila,eventualno,u jednoj od navedenih zemalja.
Nažalost.
Moj lični hendikep se ogleda u tome da ,dok sam boravio u polovini zemalja u kojima sam inače bio, digitalni foto-aparat nije bio izmišljen
Dakle,samo ti kači sličice.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ja bio Rimu , Firenci, Budimpesti...slobodno ti kaci sve gradove u kojima si bio
Ako je slika lepa, nema veze gde je načinjena. Ukratko - kači šta god smatraš da valja.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
E, ima u Londonu jedna podvrsta ove veverice, a latinski naziv je vevericus turisticus, rod automaticus. Naime, čim turisti ali i lokalci izvade kesicu sa nekim grickalicama, veverice se automatski stvore i pogledom br. 5 ('gladna sam') uspevaju da izmame sadržaj kesice. Prodavci grickalica su nekim čudom često stacionirani u blizini. Inače, te veverice se lako prepoznaju po tome što su bar dva puta deblje od ovih domaćih.
Evo i dotičnih u akciji:
Uzgred, ako nekog zanima, na ruci mi je seiko 5.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Izvinjavam se svima, nisam imao nikakvu lošu nameru kad sam to napisao, računao sam da nam je to nešto najbliže...
Krećemo, malo Viktorije u Kanadi (sa sve China town-om): na prvoj slici je ulaz u legendarni China town, na slici 2. je jedna od ulica ukrašena lampionima, na slici broj 3. zgrada parlamenta oblasti British Columbia, 4. slika: chinese dragon i na petoj slici molim vas obratite pažnju na ime škole, ja nisam mogao da verujem šta piše.
Ovo je slikano sa planine Roberts sa nekih 800-900m i ispod mene se nalazi glavni grad savezne države Aljaska, Džuno:
Legendarno ostrvo-zatvor Alkatraz:
I za kraj, okušao sam se na jamajčanskoj bob stazi. Deluje pomalo neverovatno ali Jamajka je zaista imala bobsled tim na par zimskih OI i pored činjenice da pripadaju tropskim zemljama.
Moram priznati da ti zavidim Gde covece ti nisi bio
Bookmarks sajtovi