Bravo Džoni,uživanje je posmatrati svet kroz tvoj objektiv!
nastavak...
Poslednja ispravka: Dzoni (13.12.2012. u 19:35)
Dzoni izvini što pitam, vidim na jednoj slici Miljacku i na putu pored automobile, pa me zanima: otkad prolaze automobili kroz Vilsonovo šetalište?
Ovo na slikama nisu Sejšeli, već pravi dragulj Kariba koji pripada britanskoj teritoriji Devičanskih ostrva. U pitanju je jedno od tri ostrva BVI, Virgin Gorda (druga dva su Tortola i Anegada). Ostrvo je jako malo i mnogima nepoznato, ime mu je dao Kolumbo jer dok je prilazio, ostrvo mu je zaličilo na debelu ženu koja leži na boku, zato se i zove "Debela devica" (Virgin-devica, Gorda-debela); interesantno jer ima ovu formaciju stena koje se zovu "the Baths" i koja ima prostor kroz koji zapravo može da se prođe da bi se došlo do plaže, ali u periodu godine u kom sam ja bio to je moguće samo do 4 popodne jer tad kreće plima, i voda koja nadire kroz tunele može da udavi nesmotrenog prolaznika. Imam slike i iz tih prolaza ali na svakoj sam ja, tako da to i nije nešto interesantno. Što se samog vremena koje vam je potrebno da biste prošli, meni je trebalo dobrih 20-ak minuta da prođem kroz sve hodnike i na kraju se častim odlaskom na plažu i penjanjem po stenama... da, ovaj Džejms Bond na poslednje dve slike sam ja.
P.S. Za kraj evo koje je boje voda... na ostrvu ne znaju šta je zima, sneg, mraz i smrzavanje, svi piju mohito i uživaju na temperaturi od 27-29 stepeni.
Zamolio bih uvazenog clana Pedju da ne kaci ove fotografije, mislim da ce doci do kolektivne depresije ako posle ovoga pogledamo kroz prozor
Serb evo svečano obećavam da neću više, i ja sam se deprimirao od boje njihovog mora. Ah da, u Viljemštadu (glavni grad ostrva Kurasao) gradski sat je proizveden od strane Breitling-a, čim nađem tu sliku u arhivi kačim je, i posle nje neću više obećavam.
Bookmarks sajtovi