Novi aprat novo svetlo stari parnis
Novi aprat novo svetlo stari parnis
Koliko vec imas ovaj Parnis kako se pokazao na izgleda je bas lijep. Ako si vec pisao molim te uputi me na link da ne tragam sat vremena
Parnis "Power Reserve" - opis procitaj i zadnje moje komentare koji su relativno skoro napisani
Upravo sam doputovao iz Bukurešta, pa k'o velim da podelim i nekoliko slika odande. A na slikama - satovi.
Na prvoj slici vidi se sat na jednoj od najstarijih rumunskih gimnazija, tj. gde je nastava bila na rumunskom jeziku. Gimnazija se zove Gheorghe Lazăr, koji je u drugoj deceniji 19. veka osnovao prvu školu gde se nastava odvijala na rumunskom jeziku, umesto grčkog ili nemačkog, što je do tada bila praksa u Rumuniji. Ova gimnazija datira iz 1860. godine, a danas važi za jednu od najprestižnijih.
Na drugoj slici se nalazi sat koji se može videti na ulazu u park Herăstrău, jedan od najlepših u Bukureštu. Godina koja se vidi na satu (1459.) nema veze sa izgradnjom parka, koji datira iz 1936. godine, već je to godina kada je Bukurešt prvi put spomenut u nekom istorijskom dokumentu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Daytona na zimskom suncu
BBarselona,kineski restoran na glavnoj strafti
Ovo si odlicno uslikao!
Hvala lepo,evo nesto ne temu zivotinja,"kralj":
Bookmarks sajtovi