Sinocne sa Tifinog koncerta...
Sinocne sa Tifinog koncerta...
dSLR Canon 500 D.
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos500d/4
Poslednja ispravka: Dzoni (13.7.2013. u 11:14)
pitam zato što su slike profesionalne.Koliko evra izađe taj aparat i da li ima da se kupi negde kod nas u Srbiji?
Fotografije su dobre zbog fotografa a ne zbog aparata. Zasto recimo dobrog kuvara niko ne pita na kakvoj rerni pravi rucak ili fudbalera koje kopacke nosi...
Neso, pazi da te ne dovati kakva drakula tamo
Neće, nema brige. Dovezao sam se nindžom (Mitsubishi) koji mu je već nalupao šamare i poslao ga po burek
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala, ali aparat makar ovaj moj je početnički, nekad mislim da jedini ja u cijelom Sarajevu imam najlošiji aparat, jer sam se lično uvjerio da momci koji tek počinju sa fotografijom kupe recimo Canon 5D Mark II ili Mark III.....steta sto nisi bliže ja prodajem dSLR Canon 450D i dSLR Canon 1000D.
Pitaš koliko košta u € ovaj moj aparat? Više se i ne proizvodi, može se naći samo polovan negdje po oglasima, ali opet, ljudi prodaju jeftino mnogo bolje aparate od ovog mog....i dobro reče kolega, ne pravi aparat dobre/odlične fotografije već fotograf......Moja ti je preporuka ko brat bratu za početak da nabaviš polovan kompakt Canon G10.
Bookmarks sajtovi