Bio sam na ovim Meteorima, nestvarno mjesto
Bio sam na ovim Meteorima, nestvarno mjesto
nema na čemu druže,bavim se time već duže vremena i imam svakakve pisane građe,volim arheologiju i skoro sam bio na selu kod mojih bližih rođaka,gde sam kao dete provodio leta i zime i otišao sam da vidim vodenicu,koja je othranila nekoliko kolena unazad mojih predaka i vidim da je taj potok presušio i ostala je samo vodenica i zamisli kad sam ušao unutra još uvek je u odličnom stanju i nađem u ćošku stari žrvanj,kamen koji je zamenjen pre nekih 200 godina,jer se istrošio,što znači da je njegova starost velika i to mi je i jedan artefakat ,koji je na neki način hranio moje pretke,a da njih nije bilo ne bih ni ja postojao,pa sam rekao ujaku i dedi da mi izvuku taj kamen sa traktorom kad budu imali vremena ,jer to je istorija moje porodice,a slikao sam i groblje mojih predaka:
ovo je to groblje na kojem je zadnja sahranjena moja prababa još pre 33 godine i bio sam na toj sahrani:
free screenshot software
ovo je ta vodenica:
how to capture screen
ovo je stara kuća u kojoj je spavala ta moja prababa ,a mi smo se kao deca tamo okupljali oko starog fijaker šporeta da se ugrejemo,baš sam se rastužio kad sam video da se porušila i da je ostalo malo toga od nje
screenshot utility
ovo je kuća u kojoj smo mi spavali kad bismo bili u selu i setio sam se da zadnji put kad sam bio u njoj još pre više od 30 godina kad se uđe u nju sa leve strane je bio onaj stari kredenac,koji su ja mislim svi živi u Srbiji i Vojvodini imali i zamisli uđem kad tamo stoji još uvek taj kredenac:
a ovo su slike prirodnog okruženja tog sela:
Poslednja ispravka: don Alberto (21.10.2013. u 8:34)
Negde u Srbiji
Vjernici:
Sarajevo:
Kroz grad....
.......slazem se u potpunosti da su Meteori nestvarni ili što bi neko rekao kao da su sa druge planete.Jedna od mnogih interesantnih stvari je da su zbog nedostatka prostora u zgradi Velikog Meteora(manastir),ostatke pokojnika ostavljali u specijalne prostorije namenjene za to...............a to izgleda otprilike ovako:
Poslednja ispravka: komsa (22.10.2013. u 10:29)
Jesen u Juznom Ontariju...
.....jos malo motiva sa Meteora......unutrašnji dekor u Velikom Meteoru.............
Evo danasnjih sa Crepoljskog, lijep, suncan dan.....nigdje zive duse....
@Dzoni da li slikas sa Polarizacionim filterom ili efekat dodajes kasnije u obradi ?!?
Bookmarks sajtovi