Dobre slike, vidim ja da si se ti odlicno proveo.
Ocekujemo taj izvestaj i jos neku sliku iz cuvenog Nemackog grada Glashutte.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mmm kada se setim Praga uhhhh lepo bilo bas bas
next year at this time I'll be a millionaire
Prag je retko lep grad,nego daj slike iz Glashutte.
Ne ocekujte bog zna sta iz Glashuttea. Zurio sam, na kraju mi se ispraznio i fotoaparat. Glashutte mu dodje ko nekakav sredjeniji i ususkaniji Senjski rudnik Pravi rudarski gradic.... Nista spektakularno u tom pogledu. Medjutim kad prodjes ulicom pa procitas na zgradama imena firmi - sve se menja iz korena )
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
heeh senjski rudnik, je l si bio nekad tamo, taj kraj inace fenomenalno poznajem, mnogo mi se svidja beljanica i homolje i istocna srbija, sve do dunava, bora i zajecara na jugu
Aha. Pros'o motorom jednom. Isao preko Despotovca i hteo preko Pasuljana ali vec se spustao mrak, pa sam resio dda okrenem na Cupriju, Paracin, pa u Zajecar Homolje je VRH!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi