Bas dobre fotke , vreme vas posluzilo a i taj sladoled mora da je dobar
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ivane, jel bilo aviona Jata ili Aviogenexa? Čuo sam da je trebalo da bude i AGX-ov avion, pa me zanima, pošto je to poslednji B737-200 koji leti u Evropi.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
I mi smo ga cekali ali nije bio. Meni je bilo odlicno, bio sam na skoro svim mitinzima u Batajnici ali ovo je potpuno drugacije. Piloti i avioni na par metara od tebe, bilo je dosta ljudi ali bez velike frke, galame i guzve, jeste sve su to mali avioni ali za prave ljubitelje sve kako treba. Uz stalan vetar sa brega nije bilo ni vrucina. A sladoled ! Pa to nisam u zivotu jeo. Na samo trgu u setackoj zoni poslaticarnica iz 1800 i neke, kazu da iz drugih gradova dolaze samo zbog toga !
vezba stvara majstora
Hvala na odgovoru. Sladoled ću svakako probati kada me put nanese u Vršac, a nadam se da će uskoro biti još fotki.
Pazi samo da ti junior ne zatraži džambo-džet za rođendan, jer čujem da mnogo troši, gume je teško naći kod baš svakog vulkanizera, a i majstori su skupi
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
mobilnim sony xperia j
Sa velikim odusevljenjem sam docekao postara. Danas mi je urucena pobednicka nagrada sa foto-konkursa naseg Sveta Satova. Posiljka stigla u 12.00, odmah otvorena, sve u super stanju (kako i ne bi kada ga je Shmizla spakovala tako dobro da je i ispao iz kombija ne bi salici nista bilo ) evo sve poslikano da sa vama podelim utiske. S nagradom sam prezadovoljan.....
Jos jednom velika HVALA Portalu Sveta Satova
Evo fotke.....
Gledajte i placite.....
.....ili se i vi ukljucite u natjecaj sat-foto i osvojite nagradu!!!!!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi