@anabest, bolest, predobro...kako se postaje član te vaše družine?
@anabest, bolest, predobro...kako se postaje član te vaše družine?
@ skydiver: Hvala! Vidi, ovako, kako da ti kažem...proces prijema je kombinacija drevnih inicijacijskih rituala Templara, magijskih radnji posvećenih Svetovidu i načina pristupanja bratstvu: eta - lambda -omega - casio pro trek :-D Nas petorica-sestorica se znamo od osnovne skole i prosto se dogovorimo gde cemo i sta cemo i odemo. Ako zelis, ja cu ti najaviti sledecu akciju, pa mozes poci. Simpe as that :-D Nego, jel si ti stvarno Fallschirjaeger ili ti se samo svidja nick?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
BiJo jesam, više nisam...kad sam bio zalađen pojaviše se kompovi, net i igrice, logično mi tada bilo da to prisvojim za nick, pa i ostade!!!
Hvala anbeast!A sto se tice spijunaze ja sam vec poznati sarajevski terorista, dosta puta su me zaustavljali i legitimisali zbog fotoaparata i teleobjektiva koji štrči ispred mene pola metra, nesto sam im sumnjiv....... ko sto kazes da sam spijun imao bih kamere u oku, a ne hodat sa ovolikom skalamerijom oko svog vrata i jos im sumnjiv.....Ko sto neko rece-u Japanu djeca kad idu u skolu izvade iz svoje skolske torbe Canon 5D Mark II ....ovdje je sve to zaostalo.Evo je danasnja za opustanje;
"Z.Retriver"
"Cuko i gazda"
Poslednja ispravka: Dzoni (30.4.2011. u 20:39)
He sad videh brojna progutana slova u prethodnim postovima....jbg....telefon
@Dzoni: Balkan, prijatelju, Balkan. Sve Ilija Čvorović do Ilije Čvorovića...odma' im je sumnjivo. Nego u koje doba dana si slikao ono u TC kad ni žive duše nema?
Ovaj Zlatni risiver peva li peva...
Fotke sa ledja mi uvek bude neku setu. Izgledaju kao da neko zauvek odlazi ili sl.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
1.U 18.58h-pred zatvaranje, mada i preko dana nema"zive duše"nekad je fino radio TC ali zbog nekih pravnih problema sada rade samo 3-4 radnje.I ja sam vise volio da je neko prosao holom čisto radi usporedbe objekta, i fotki bi dala neku dramaticnost, ali ko u inat niko da se pojavi....
2.Da, u pravu si za ove fotke sa ledja-i ja ih tako dozivljavam, mada nepoznate ljude gledam uvijek da fotografisem sa ledja, niko ne voli da se fotografise naprijed, svi se boje da se ne pojave u novinama, niko mi ne vjeruje kad kazem da za sebe fotografisem.....Ovdje sam koristio teleobjektiv(300mm) sa pristojne daljine da me ne vidi covjek....
evo i od mene jedna stara...
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi