Kula Sat
Kula Sat
Konekcija
Panorama sa Trebevića, na planini sunce, čist vazduh, lijepo za prošetat, toplo, a dole u gradu smog, magla, čadj, mrak, hladnoća.....
^^ hvala na podršci
Na sreću (ili na žalost, zavisi iz kog ugla gledate), ovo je otprilike 1/3 od ukupne količine kobasica koje sam taj dan napravio. Suma sumarum, zet i ja uz malu pomoć njegovog tasta, umesili 25 metara kobasica i 5-6 metara džigernjače, par kg čvaraka, a ostalo spremili na sušenje.
Ima još slika, ali ne kod mene. Čim ih dobijem, kačim, a do tada se nadam da će vam ići voda na usta
Kad se osuše, ako mi žena dozvoli, donosim jedan par na neko okupljanje.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
lookic-u, svaka cast.....ali ti prvo treba da se pojavis na nasem okupljanju pa tek onda za razmotrimo da ti "dozvolimo" da poneses i koju kobasicu...
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Drage volje, ali kao što rekoh, sa dva mala deteta i njihovim rotirajućim virusima jedva uspevam da žongliram i sa poslom.
Čim uspem, obavezno dolazim. Valjda ću dotle i ja imati neki sat na ruci.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
opet vrabac....
Ovaj krst je još u izgradnji? Koliko je visok?
Bookmarks sajtovi