Pre dve nedelje sam vodio klinku (4,5 godine) na njen prvi seminar kapoere (Capoeira). Počela je da trenira pre godinu dana, i ovo joj je prvi trening sa nekim ko nije njen trener i ko nisu njeni drugari. Meni se jako svidelo, što me i ne čudi kao bivšem džudisti, toliko da ozbiljno razmišljam kad još malo poraste i pređe u stariju grupu da počnem i ja da treniram.
Za neupućene, to je kombinacija muzike, plesa, akrobatikei borilačke veštine, nastala u Brazilu. Jako interesantna, lepa i veoma korisna kako za decu tako i odrasle. Nema ograničenja u starosti, možete početi kad god želite.
U maju se u BG-u održava Batizado (nešto kao polaganje za pojas, ali ne po principu ostalih borilačkih veština), pa ko bude imao priliku, preporučujem da ode i da vidi.
Ja sam, neplanirao, postao zvanični fotograf (jer sam bio jedini sa iole nermalnim aparatom, mada sam ga pozajmio i nisam baš bio "uhodan"). svetlo nije bilo baš najsjajnije, a nisam očekeviao da će i pri 1/250 biti mutne, ali eto. Ipak ima par interesantnih...Pa eto, da vam prenesem delić atmosvere, možda se još neko zainteresuje.
Kontra Mestre Kapucete (on je sa najvišim "rangom", i falu mu jš jedan pa da bude Mestre, ili ti po naški Majstor)
Rad sa klincima
Moj bandit je ona namanja sa desne strane (u tamnim helankama)
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Dobre fotoreporterske fotke @lookic
Malo profesionalne deformacije
Poslednja ispravka: lookic (3.4.2018. u 20:19)
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
ja lično sredjivao motor, prao ga(ja lično!), šmirglao neke dijelove, odstranjivao hrdju, farbao i na kraju uljepšavao plastiku i gume sa jednim sprejem za gume i plastiku.....nadam se da sam dobro odradio posao......?
1. prljav motor:
2. motor nakon sredjivanja.......
sve sam sam odradio.......
Chuck jel' VBK?
Bookmarks sajtovi