Oprašivanje
Oprašivanje
Jesi li ovo slikao objektivom 18-55mm? Ako jesi, mislim da si mu odlično izvukao ono što može da odradi, a vidim da je svetlost baš dobro „ukroćena”.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala Nešo, jeste 18-55. Bile bi fotke verovatno i bolje da nije bilo oblačno.
Poslednja ispravka: skydrummer (19.4.2018. u 1:04)
Nema na čemu, ali mislim da ti je oblačno vreme zapravo poboljšalo fotke. Naime, ova buba i cveće u pozadini bi bili „pregoreli” (preeksponirani, ili ono što softver označava kao highlights), a ovako kada povećam fotku sa bubom, lepo joj se vidi tekstura, nema preeksponiranih delova, a kada se uradi ekstremno povećanje slike, detalji na bubi se sasvim lepo vide.
Mislim da isto važi i za pčelu, jer cveće je sasvim lepo osvetljeno. Naime, kada je nešto belo ili samo po sebi svetlo, pa još i dodatno osvetljeno jakim suncem, teško je spasiti fotku. Kod onih koje su podeksponirane još i ima nade, ali kod preeksponiranih je teško spasiti je.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Jedna pustinjska
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
još dve iz iste serije, pa da imam triptih
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Eternity
What's up, Doc?
CHARGE!!!!
Poslednja ispravka: bt321 (23.4.2018. u 0:47)
Request for permission to land
Bookmarks sajtovi