Dzoni, kao i uvek prelepo! Koji je ovo macro u pitanju?
Evo i od mene malo Petrovgrada.
Dzoni, kao i uvek prelepo! Koji je ovo macro u pitanju?
Evo i od mene malo Petrovgrada.
Počela sam da lajkujem Džonijeve fotografije i posle desetak lajkovanih shvatila sam da treba lajkovati sve, zato jedan veliki LIKE za majstora iz Sarajeva .
Posebno mi se dopala fotografija Vilsonovog šetališta .
Džoni je kategorija za sebe , svejedno i slike drugih forumaša su lepe : uloženi trud, ljubav, stavljanje fotografije na forum da svi možemo da vidimo, sve je to za LIKE.
Isto je i sa satovima i kolekcijama, lajkujem svaki, neki mi se dopada više od drugog, ali opet tu je velika ljubav vlasnika prema svakom primerku iz kolekcije, trud, odricanje, sati provedeni uz satove i sa satovima. To treba nagraditi, barem lajkom .
Edit :
Fotografija Vilsonovog setališta je na prvoj strani pod brojem #7, da vas ne buni.
Poslednja ispravka: Clarissa (7.10.2011. u 12:56)
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Slike su informativnog karaktera što možete zaključiti po kvlitetu, a cilj je da vam kažu da je Sajam meda na Tašmajdanu počeo. Počeo je danas, uvek počinje petkom i traje do nedelje (prvi vikend u oktobru). A moj cilj je bio da kupim med od žalfije, što sam i postigla, uvek ga je malo i proda se prvi. Na prvi znak grebanja u grlu, kašičica meda i ne treba vam, antibiotik, bajerov aspirin ili kakva druga "nemačka medecina".
Prodavac se zove Majo, to mu dođe kao brat pčelice Maje, verujem da je med dobar .
Sajam je skromniji nego prošlih godina, mnogo manje je tezgi, da li zbog preuređenog parka, ne stigoh da pitam Maju .
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
A kakve su satove nosili posetioci kafane?
Uzgred, ima veoma dobrih prodavnica satova u delu grada koji se zove De Wallen. Ovaj naziv na staroholandskom znači 'sajdžijsko sokače'.
Bookmarks sajtovi