To jealbert anštajn? Ovo je*eni hil. p.s.štaću kadsam ne pismen
Poslednja ispravka: VLADAN P (13.12.2011. u 12:24)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jeste, tako reče da se zove. Al' i mi filmadžiju za trku imamo. Nekako se uvoštio, ali nije čudno kada je obožavo horore
Neša kaže: Nekako se uvoštio, ali nije čudno kada je obožavo horore Uvoštio se kao mama Normana Bejtsa .
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Nesa slike su perfektne ko ti je deda???
Clarissa kaže: bt321, 40-godišnjakinje bi bukvalno ubile za ovakav kompliment, a i one znatno mlađe, a ti ga dade Vladanu . kada bi se neka 40godisnjakinja pojavila na sliku i za nju bice komplimenata neka samo bude
bt321 kaže: Nesa slike su perfektne ko ti je deda??? Deda na prethodnoj strani je Ajnštajn, a na ovoj strani Hičkok. Slikano je u Muzeju voštanih figura madam Tiso u Londonu.
-mrtva trka izmedju mog i Nešinog dede... ... "krv nije voda" ,što bi rek`o Srpski narod. Sem fizičke sličnosti, prisutne su i intelektualne...
bt321 kaže: kada bi se neka 40godisnjakinja pojavila na sliku i za nju bice komplimenata neka samo bude .....evo je. bt321 nema suzdržavanja. Očekujem da sve vrca od komplimenti...
backarelli kaže: -mrtva trka izmedju mog i Nešinog dede... Eeee, a da vidiš kog baticu poznajem Kako se može primetiti, vaskrsao je samo da bi se slikao sa mnom.
- heheee... Neške, slike uistinu extra izgledaju, te lagano gubim krug, a Boga mi i trku. btv. evo jedne zanimljive fotke, koju sam uslikao sa vrha Kotorske tvrdjave. To mi je jedan od dana, koji ću za sigurno pamtiti u životu. Predivno...
Poslednja ispravka: backarelli (13.12.2011. u 20:06)
View Tag Cloud
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi