Docicu ja u Ivanjicu (jel sam pogodio? Da se nisam nesto prebacio?), pa cemo da teramo Uaz po sumama i gorama
Backarelli i ja skupljamo ekipu za reli Budimpesta - Bamako, pa ce nam trebati pratece vozilo
Docicu ja u Ivanjicu (jel sam pogodio? Da se nisam nesto prebacio?), pa cemo da teramo Uaz po sumama i gorama
Backarelli i ja skupljamo ekipu za reli Budimpesta - Bamako, pa ce nam trebati pratece vozilo
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Pogodio, nego kako...uvek ste dobrodosli Ovaj UAZ ima dve dzipijade za njim vec, ta druga mu je i dosla glave, rekao bih.
Mada, nekako bih vise voleo da idemo na Trans Siberian rally , to mi je zelja
Brate moj, oduševio si me slikama načisto. Obožavam prirodu , a o UAZ-u neću ni da komentarišem ! Ti znaš da mi je takvo vozilo tiha patnja...
Uopšte nije isključeno, da ja i anbeast "dojurimo" bubehnom , kad je napravimo !!!
Izvinjavam se na off-u
@23jewels
Znam da je ovo tema o fotografiji ali moram da pohvalim tvoj wenger sat,bas mi se svidja
Najzasluzniji za tog prelepog Wengera je brat Backarelli, on ga je ulovio, pa je spletom okolnosti kasnije zavrsio kod mene. Baki se ponovio Seikom, tako da je Commando morao pronaci novog vlasnika. Da, slazem se, sat je prelep, lepse izgleda u prirodi, ne uspevam da ga u potpunosti "docaram" slikom. Jako je udoban, na ruci se ne oseca, idealan za svakodnevno nosenje.
edit: evo ga, ukliza Pozdrav za brata mog
......... patos
Bookmarks sajtovi