Da li neko moze da mi da informaciju o satu Darwil , automatik , lord 71 .25 rubina, 10 mikronska pozlata.Da li vredi nesto ili je bezvezna kopija?
Unapred Hvala.
Da li neko moze da mi da informaciju o satu Darwil , automatik , lord 71 .25 rubina, 10 mikronska pozlata.Da li vredi nesto ili je bezvezna kopija?
Unapred Hvala.
Aleksandre, ne verujem da je kopija jer se tada nisu ni pravile kopije
Darwil je nekada bio poznat svajcarski proizvodjac satova, ali ih je ako se ne varam kupila Omega 70-ih godina i od tada prestaju da postoje.
Sat vredi onoliko koliko je neko spreman da ponudi za njega, a to uglavnom zavisi od bezbroj parametara od kojih su neki: ocuvanost sata, cenjenost brenda, unikatnost, mehanizam...
Sat mozes ponuditi na nekoj online aukciji ali preporucujem da ga sacuvas je je njegova najveca vrednost najverovatnije ona sentimentalna...
Pozdrav,
V.S.
Hvala !!!
Nema na cemu i drugi put
Pozdrav,
V.S.
bok
Najveću vrednost taj sat može postići na američkom tržištu jer je tamošni trend kupovanja za njih 'egzoričnih' brendova u porastu,premda su i to simbolične cifre.Moj savjet je ako si istinski ljubitelj satova da ga popraviš jer će te njegovo kucanje više veseliti nego novci (za dve runde u birtiji) koliko možeš eventualno dobiti za njega.
P.S. savjet za one koji misle zaraditi novce na polovnim satovima je pogađanje budućih žela tržišta satova
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Hvala puno !
Koliko sam uspeo da nadjem na netu a to je jako tesko bilo .Darwil jos uvek postoji u svajcarskoj (italijanski deo ) ali je od ove godine u stecaju tj likvidaciji .pozdrav
Bookmarks sajtovi