svaka cast profo
svaka cast profo
Veliko hvala za predstavljane "sherpica". Svaka cast za istrazivanje i postavljanje slike jednu po jednu.
Zaista odlicno predstavljanje odlicnog proizvodjaca koji je u danasnje vreme pomalo zaboravljen.
Svaka cast i hvala.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
E da, pošto sam totalno neupućen, jel' zna neko koji sat su ameri izabrali za svoju mornaricu posle ovog konkursa iz 50tih?
Vidim da su kandidati bili Bulova, Blancpain, Enicar i Roli...
Dubok naklon .Veliko je uzivanje citati tvoje tekstove.Hvala na predstavljanju.
Precizno i jasno. Skydrummer tekstovi uvijek poučni. Respect
Odličan tekst, mi imamo jedan Enicar, poprilično star (mama dobila od ćala 72.), ženski u pozlati, još radi, nešto ga keva nije ni nosila.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Nema sta odlicno kao i uvek bravo Jodo
Sve pohvale za odlican tekst!
Hvala svima na lepim rečima. Zadovoljstvo je moje.
Još nekoliko lepih fotografija.
Jedan interesantan link na kome se vidi Chronoswiss sat sa AR mehanizmom.
The 70's Watch: The Enicar Sherpa Super Dive and the Chronoswiss Regulateur - Part 3 - TimeZone
Još jedan link gde se može još malo čitati o testiranjima koje je radila američka mornarica te 1959. godine:
Rolex Sub 6538 Vs. Blancpain Fifty Fathoms Milspec1... Vs. Enicar Seapearl 600? | Omega Forums
Kure, što se tiče pitanja koji sat su izabrali. Ne znam šta su izabrali posle tih testiranja iz 1959. godine. Znam da su koristili Rolex 5513, Tornek-Rayville (brendiran Blancpain), Blancpain, Bulovu (koja se pominje u onom dokumentu o testiranju i koja je služila kao neka vrsta repera, ali koliko sam čitao ta Bulova nikada nije masovno zaživela, to je danas izuzetno redak sat), koristili su i Benrus Type I, Type II satove, moguće i još neke modele.
Poslednja ispravka: skydrummer (19.1.2015. u 1:26)
Bookmarks sajtovi