Pozdrav svima,
Sasvim sam slučajno naleteo na ovaj forum i vidim da je dovoljno aktivan za ovako posebnu oblast. Elem, volim lepe satove, mada nemam neke preterano skupe.. Imam neki Swatch star 10ak godina, zatim jednu Festinu i od skoro jedan jefiniji Esprit sat. Eto neka ovo bude uvod.
Što se tiče teme, zanima me da li nekom ima iskustva sa tzv. automatci digitalnim sajtovima. Ja sam skoror na internetu skoro naišao na sledećei model:
U pitanju je firma iz Švajcarske. U njemu je automatski mehanizam koji navodno radi. E sad sam se raspitivao o njemu na sledećem forumu i jedan član mi je dao mnogo korisnih informacija: http://forums.timezone.com/index.php...18#msg_4820931
Tako da sam upoznat sad više manje sa nekim detaljim, i kad je pravljen i kako je pravljen. Sad mi je više zanimljiv nego što odiše lepotom. Viđao sam slične satove na interentu ali nikad nisam došao u priliku da ga eventualno kupim.
Zato sam i otvorio temu jer imam par dilema. Prvo me zanima da li mislite da ova "skrama" oko stakla može da se ispolira ili očiste (naravno kod časovničara). I uz to da li možete da mi preporučite dobru a povoljnu časovničarsku radnju. I koja bi po vama bila cena te "operacije".
E sad morao bih da pazarim i novu narukvicu, na ovoj slici sat skroz desno i sviđa mi se takva narukvica. Da li ima nešto slično da se pazari kod nas?
E sad i zadnja dilema, da li je skupo dati 10e za onakav sat u onakom estetkom stanju. Unutra ne znam ni na šta liči i ne verujem da ću moći da vidim. VErujem da ću morati da dam bar još 20e da bi ličio na nešto.
Pozdrav i nadam se da ćete mi napisati neke odgovore. hvala unapred
Bookmarks sajtovi