Uspeo sam da pronadjem satove od dede
Oko prvog imam najvise nedoumica. Proizvodjac je GUB Glashutte/SA, dok na poledjini sata stoji i UNIDO R.W.A.G. Nisam ni stigao da sve to istrazim na netu, ali hteo sam da se konsultujem i sa vama Cini mi se da se radi o Nemackom proizvodjacu. Kakav je mehanizam unutra? Jel zna neko jos nesto o ovom proizvodjacu?
Drugi sat je Poljot, 17 jewels. O Poljotima znam ponesto uopsteno. Tu bi verujem Nesa mogao da mi da neku informaciju. Na poledjini Poljota stoji waterproof i shock-resist (neobicno da na jednom Rusu stoji natpis na engleskom).
Poslednji sat je Darwil, LCD hronograf. Poklopac sata nedostaje, i verujem da on ne bi mogao ni da se sredi.
Planirao sam da prva dva sata sredim, stavim na lepe kozne narukvice, i prva stvar koju cu ujutro da uradim je da odem do casovnicara Ustvari nadam se da ce moci da se srede. Probao sam blago da izvucem krunicu i da ih navijem, ali bas i ne ide, pa necu jos nesto da zeznem. Inace bi trebala oba da rade, iako dugo stoje. Darwila cu verovatno ostaviti u fioci.
Bookmarks sajtovi