ajd baki da nešto "rečem"
Dobio je danas - kućište je dobro sa par malih ogrebotinica dimenzija 36mm sa krunicom 33 bez lugovi 3mm blago povijeni raspon između njih18mm,
staklo je bolje nego što sam se nadao (na slici se više vide sitne vlati između cifera i stakla) precnika 28mm, cifer bez ikakvih tragova, narukvica nenadano dobra 20mm kod lugova i sužava se do 15mm kod kopče.
E sad kad sam ga otvorio polomljen je onaj deo što drži bateriju - baterija je selootejpom bila pričvršćena (ako se lepak rastopio i otišao u mehanizam-"gotov je") kad stavim sutra novu bateriju znaću više.
uh,kućna srpska radinost je čudo
so.bogdanovic dobro došao na forum.
Super kolekcija. Vidim svi su naštelovani.
Veoma lepa kolekcija
Dobro nam došao i nadam se da ćeš napisati neku reč o ovoj kolekciji. Zadovoljstvo je upoznati pravog ljubitelja satova.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala. Jesu,svi su apsolutno ispravni,i lepo kuckaju :-). Budilnici su,za mene,kao živa bića..svaki ima svoju priču,i lep je na svoj način. Počeo sam sasvim slučajno da ih sakupljam. Većina ih je sa buvljaka,i bili su u poprilično jadnom stanju. Polako sam ih sredjivao,jedan,po jedan..sitnije kvarove sam,krupnije uz pomoć časovnicara..slažem ih na policu u radionici,i prave mi društvo,uz radio,kada nešto radim. Navijam ih svaki dan,ne mrzi me..planiram,da im,kada uhvatim vremena,napravim neku lepšu policu..toliko :-h
Bookmarks sajtovi