Razmisljam da kupim jedan, da kucka
Kakva su iskustva?
Kvalitet?
Gde ima da se kupi u NS?
Razmisljam da kupim jedan, da kucka
Kakva su iskustva?
Kvalitet?
Gde ima da se kupi u NS?
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Jaoj, ja se ovih budilnika sećam od preee...
Imali smo dva u kuci, jedan rozi i jedan srebrni... Ne znam da li ste mogli da predpostavite, ali sam taj malo pre pomenuti rozi rasklopila tj. RASTURILA kako bih unutra nabudžila neku dekoraciju. Nije ispalo kako sam zamislila, i to je sada negde u delovima, ko zna gde.
Ali dobra ideja! Bila bi baš fora da te ovakav sat budi umesto sada sve češćeg mobilnog telefona.
Pozz!
Jao, koga ovo nije budilo, taj ne zna sta su traume Sa ovim budilnikom nikada necete zakasniti na posao Ja sam mislio da ovakav budilnik ima 80% domacinstava u Srb. Ne znam da li se proizvode novi, ali one stare koje sam imao, ne zna se da li je lepsi zvuk navijanja, ili kuckanja dok radi. A iluminacija je odlicna, verujte, u pola noci se ocitava iz blizine, ne moze bas sa 5-6 metara... U svakom slucaju, rado bih nabavio jedan, opet...
-ja još uvek imam jedan beli i očuvan kao nov. Medjutim, zbog njegove jutarnje zvonjave za malo infarkt da dobijem, te ga dadoh ćaletu. Još uvek radi kod njega...
Za NS ne znam, ali sam ga video u BG u jednoj radnji, što prodaje one ne obične zezalice poput drvenih kutijica, upaljača , starih (na izgled) slika i tome sl. Kolioko se sećam, radnja je na Banovom Brdu, pa je možda još neko video... (Milan Zmaj, Vlada (gazda) ili VladanP)
I dalje su ovi budilnici u proizvodnom programu Inse
Pravi mehanicki sat "Made in Serbia"
Ima da ga kupim jos samo da pronadjem gde se prodaju
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Evo budilnika koji se može naći na sajtu fabrike: Klasičan budilnik - AD INSA - Satovi, Vodomeri, Kalometrija, Gasometrija, Daljinska merenja, regulacija i očitavanje
Ovo su podaci fabrike:
Tršćanska br. 21, 11080 Zemun, Republika Srbija
Tel : 381 (11) 371 36 00
Fax : 381 (11) 261 43 30 / 66 70
Email: info@insa.rs
Probaj da ih nazoveš i pitaš gde ih prodaju u Novom Sadu. Ako baš nemaju radnju, organizujemo okupljanje, skokneš do BG i ubio si dve muve jednim udarcem
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
-zainteresovao sam se, (da ne kažem, primio ) te skočih kod ćaleta da uslikam sat, kad on zaspao...
Ispreturah na brzinu po starim kutijama i nadjoh ovaj praistorijiski... sećam ga se kao dete na polici u regalu. Ja ga navio, kad on radi. Kakvi otkucaji, to je čudo. Ima dva-tri bita u sekundi ...ima i "YUGOSLAVIA" ispod šestice
Iznenadjen sam i luminacijom, što reče moj bata-23jewels , već nemam uv lampu, da lepo napunim, pa da uslikam...
Poslednja ispravka: backarelli (5.4.2012. u 21:42)
Eh, kad se već vraćamo u to doba, ja sutra nosim jedan Insin kvarcni satić:
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi