Nazalost nisam uspeo da osposobim pradedin dzepni sat, ali ako uspem jednog dana, rado cu ga nositi u specijalnim prilikama
Nazalost nisam uspeo da osposobim pradedin dzepni sat, ali ako uspem jednog dana, rado cu ga nositi u specijalnim prilikama
Nije to nista, posle nekoliko godina se naviknes na to.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
OFF TOPIC
neces ni ovde sresti ljude koji ce dati vise novca za sat nego za auto , takvih je malo gde god da se deneš, to je tako na rečima ali kad dodje momenat kupovine tog sata od nekoliko hiljada evra, ili cak i vise, zavisi, itekako ces se dobro razmisliti da li radis pravu stvar, jos ako si ozenjen, sumnjam da ce ti ikada pasti na pamet ista slicno
mada kad malo bolje razmislim, tema je bespredmetna, uzivaj
Poslednja ispravka: Милан Милановић (2.10.2013. u 12:49)
Imao, nosio....
i opet bih....
Ako treba.
Jer...Opasnost je moje zanimanje.
Mi smo beach police (1922.) Nema kupanja na plazama, ako je kupaci vislji (ili ti kraci) od15cm. iznad kolena.
Zao mi je moje dame, zakon se mora postovati.
My, my, but how things have changed!!!
Pozz.
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
OFF
Milane, samo na ovom forumu imas nekoliko clanova koji imaju vecu vrednost u satovima, nego u automobilima, a da ne pricam sta sve imaju ljudi na wusu.
Inace slazem se da je rasprava o tome besmislena, posto svako trosi pare na ono sto ga cini srecnim, bio to automobil, motor, bicikli, sat, mobilni telefon...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
SHIBUMI,
Ovo bi trebao biti gdin Erp?
Yaman!
Pozz
A onaj dole debeli, sto meri i merka "suknjicu" je: Marion Michael Morrison, svima poznatiji kao John Wayne.
Pozz
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Ne shvatam - šta neće razumeti? Hajde da je pitanje bilo 'da li biste se šetali sa gaćama na glavi?', pa da i razumem
Poznajem jednog profesora koji ručni sat nosi u džepu, ali opet, to je njegova stvar. Zbog toga ne deluje niti 'čudnije', niti 'normalnije'. naprosto, voli tako da nosi sat, i to je cela priča.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Da. Nosio sam jedno vreme u malom dzepu od leviski a danas obavezno kada sam na pecanju dzepni continental nasledje od dede.
Bookmarks sajtovi