hehe ja isto poznajem jednog profesora koji nosi ručni sat u džepu, možda mislimo na istog hehe, inače ga veoma poštujem...mada gro ljudi nosi ručne satove u džepu
hehe ja isto poznajem jednog profesora koji nosi ručni sat u džepu, možda mislimo na istog hehe, inače ga veoma poštujem...mada gro ljudi nosi ručne satove u džepu
^ Ja takvog nekog nisam ni videla niti upoznala. Po meni je logika da ručni sat nosiš u džepu jedino ako ti je narukvica tj. kaiš u kvaru. Ovako mi je skroz neobično.
Ne bih nosio nikada, da ga dobijem kao poklon , sa ponosom bi ga cuvao u kolekciji
Ja bi predao auto sto sam i zeni nekoliko puta rekao nego sat...eto koliko sam ...(dajem za pravo da svako moze da pomisli sta sam)
next year at this time I'll be a millionaire
Dobro,ti si slučaj za posmatranje.:p
Tebe ne računamo!
Koje nepostovanje Pocasnog clana hmmm
Sad ce trougao da radi
next year at this time I'll be a millionaire
OFF
Naravoučenije: Ženu i sat ne daj nikome!
Imam ih i nosim ih često . . . . Ljudi mi se smeju kada obucem trnerku i okačim dzepni sat na lančiću o pantljiku trenerke . . . Šta je tu čudno, onda ne treba nositi ni ručni sat sa trenerkom .. . . Meni su to satovi kao i svaki drugi . . . Naj lepši osećaj je kada te neko pita koliko je sati, a ti iz dzepa izvadiš sat i sa ponosom im pokažeš da sami pogledaju koliko je . . .
Zanima me koliko nosite satove u dzepovima od hlaca? Vidjao sam da se dzepni satovi nose samo u prslucima, pa me zanima da li vi nosite ove satove iskljucivo u nekim svecanim prilikama ili svakodnevno? PS: nemojte mi zamjeriti na glupim pitanjima jos sam nov.
Nista sem monokla u malom dzepu farmerki (koje jedino i nosim).
Ali vidjao sam to vec.
I uz jeans za svaku priliku...
Mada je i ovo sasvim ok.
Kao i ovo.
I da znas da nema glupih pitanja, vec samo glupih odgovora.
Lepo se zabavljaj na portalu.
I srecno sa satovima svih vrsta, kako god ih ti nosio.
Pozz
Poslednja ispravka: SHIBUMI (3.1.2014. u 12:53)
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Bookmarks sajtovi