Kakav vizuelni prikaz Shibumi! Svaka čast!
Inače moj odgovor na inicijalno pitanje je, sat možeš nositi kako god i koliko god se to tebi dopada. Toj stav, tvoja moda. Free your mind!
Veliki pozz i dobro nam došao!
Kakav vizuelni prikaz Shibumi! Svaka čast!
Inače moj odgovor na inicijalno pitanje je, sat možeš nositi kako god i koliko god se to tebi dopada. Toj stav, tvoja moda. Free your mind!
Veliki pozz i dobro nam došao!
Jako čudno se osećam kada nemam sat na ruci, kao da nešto ozbiljno ne štima.
Međutim, s obzirom da imam nekoliko džepnih sovjeta, Molnija i Raketa, rešio sam da počnem jednu i da nosim i zapravo mi baš odgovara.
Jeste da mi je levi zglob ogoljen i da je sat manjih dimenzija, ali desno u džepu Raketica kuca i celokupan utisak je izneneđujuće dobar sa aspekta praktičnosti.
Nosim je nekad i kad sam na terenu, jer se sat na ruci može oštetiti. Zaboravim da ga skinem i onda bude kasno, a ogrebem staklo ili nešto još gore.
Znam da mogu da nosim mobilni u tim siuacijama i da ljudi zagledaju malo čudno kad čekam prevoz i gledam na džepni sat, ali ko ih šiša kažem ja, moram da imam sat uz sebe, a nekada to baš mora da bude džepni.
..uvek imam 2-3 komada....i nosim ih, istina ne precesto...ali mi je fora kada to ljudi sa strane primete....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ljubitelj sam džepnih satova, imah ih 15-ak vrhunskih komada IWC, Zenith, Omega i Longines.
Kada god mi se prilika ukaže rado ih nosim, a posebno u udijelu i sa šeširom na glavi, kao na slici koja je i profilna. Da to sam ja
"the time is always right to do what is right "
^ Smekerski, nema sta. hats-off-salute-smiley-emoticon.gif
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nosim dzepni sat u nekim posebnim prilikama, drugim nekim da kazem danima redje malo ali volim ih iako imam samo 1, tacnije Molniu. 20160625_032540.jpg20160625_032432.jpg
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
даааа ! ®
сад сам тек налетео на анкету :'( али одлична је и увек ће бити актуелна ♥
Ko jede ne boji se gladi...
мој човек
Poslednja ispravka: Varga (18.11.2016. u 14:44) Razlog: грешка...
Kao skolarac osamdesetih pazario sam nekoliko ruskih molnija koje su tada bile jeftine po prodavnicama i sajdzijskim radnjama.
Nosio sam ih po dzepovima i meni je tada to bilo bas zanimljivo.
Sad imam nameru da nabavim neki lepi dzepni sat po mogucstvu sto bucnijeg mehanizma i kanim ga drzati pored sebe kad krenem na spavanje.Nista lepse coveka ne uspava od zvuka sata.
Naravno da nosim - trenutno samo dva sata imam (Molnija i Zaria) pa njih menjam, i u džepu pantalona i u džepu prsluka (koji se trudim da nosim bilo kad, ne samo za posebne prilike)
Sviđaju mi se, imaju šmek i vrlo kul izgledaju =)
Bookmarks sajtovi