Gledao sam nesto ovaj sat...zanima me misljenje o njemu..i da li zaista spada u cjenovni rang vise od 800 evra
Gledao sam nesto ovaj sat...zanima me misljenje o njemu..i da li zaista spada u cjenovni rang vise od 800 evra
Apsolutno, i to iz najjednostavnija dva razloga:
1. Kvalitet izrade, završna obrada i nivo detalja na ovom satu je jednostavno rečeno vrhunski.
2. 6R20A mehanizam je jedan od najpouzdanijih i najpreciznijih mehanizama u svojoj klasi.
Mislim da su ova dva razloga sasvim dovoljna, šta ti misliš?
Pozdrav,
V.S.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (3.12.2009. u 1:13)
Slažem se sa Vladanom.
Možda ne baš 800€, ali svakako 799€!
Jedino što mi se ne sviđa na satu jeste PR indikator. Na GS satovima je to ipak urađeno sa više stila.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Sat izgleda sjajno, sto kaze Vladan sve je uradjeno jako kvalitetno ,oni naravno mogu mnogo vise da ti kazu vise o masini ali mislim da ne treba sumnjati u pouzdanost Seika.
Cena je jedino nesto vise od 800e (na kozi je negde oko 100 000 din) .
Mene impresionira zavrsna obrada.....izgleda bas skupocjeno,nekako jednostavno a skupocjeno.... meni se svaki detalj na njemu svidja.....
Neko je u anketi glasao da ne vrijedi...bas bih volio da vidim razloge koje navodi....
goro gde si ga nasao za 800e,jel preko neta ili neka druga varijanta s'obzirom da kod nas kosta vise od 800e
Nisam ljubitelj Seika iz licnih razloga ali ovaj sat definitivno vredi toliko i po izgledu a pogotovo po masini.Uostalom momci su vec nabrojali razloge,pa da se ne ponavljamo.
pa ako ga budem uzimao nadam se da cu ga naci za manje od 800,npr za nekih 600-650 evra...u usa naravno..
Sat prelepo izgleda, nisam ljubitelj Seiko satova ali on ima svoju lepotu i uzeo bi ga...
Bookmarks sajtovi